Skin Quality Booster

Skin Boosters/Skin Quality Boosters är en snabbt växande estetisk behandling, och tillgodoser behoven hos många yngre patienter som inte vill ha volym, utan en jämnare och mer enhetlig hy, samt förbättrad hudkvalitet. BELOTERO REVIVE är också perfekt för den mer mogna huden, eftersom den förbättrar hudens elasticitet och fasthet, och jämnar ut fina och ytliga linjer i ansiktet.

BELOTERO REVIVE består av både hyaluronsyra och glycerol vilket är ovanligt hos andra Skin Boosters, men bidrar till ännu mera fukt. Den innehåller också mer hyaluronsyra än många andra Skin Boosters på marknaden. Produkten innehåller inte lidokain (bedövningsmedel) men behandlingen är inte särskilt smärtsam. Man injicerar materialet i dermis (huden) med hjälp av en vass nål i punkter med ca 1 cm avstånd. Beroende på område så blir det olika många stick. Är man rädd för att det ska göra ont kan man bedöva huden med ett tjockt lager Emla kräm en timme innan man kommer till kliniken. Detta finns att köpa receptfritt på apoteket.

Behandlingen kan du göra enskilda gånger men vi brukar rekommendera att börja med en kur på 3 behandlingar med 4 veckor mellan varje behandling och sen fortsätta med underhållsbehandling. Underhållsbehandlingen kan variera efter behov men vi brukar säga ca en gång om året.

Att tänka på inför en behandling med fillers

N

Ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.

N

Ej pågående inflammation i huden vid injektionsområdet

N

Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.

N

Ej vara gravid eller amma.

Priser
ml12
pris2500 kr4500 kr

Vid kur på 3 behandlingar får du 10% på det totala priset.

Du får hjälp med uppskattning av hur mycket du behöver beroende på område vid din kostnadsfria konsultation.

 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer