Radiesse ®

Radiesse är en injicerbar tvåkomponentsfiller, som förutom att omedelbart återställa ansiktets naturliga volym även avlägsnar hudens ålderstecken genom att stimulera produktionen av kroppens naturliga kollagen.

Den tillför alltså inte bara volym vid injektionstillfället, utan med tiden stimulerar Radiesse också produktionen av kroppens naturliga kollagen, och för många patienter kvarstår resultatet i upp till ett år eller längre.

Behandlingen ger den volym och det lyft som är nödvändigt för att reducera ålderstecken, tack vare de kalciumbaserade mikrosfärer och den gel som produkten består av. Med tiden kommer både gelen och mikrosfärerna att brytas ner helt i kroppens ämnesomsättningsprocess. De frigjorda kalcium- och fosfatjonerna är identiska med kroppens egna mineraler.

Förutom en omedelbar volymgivande effekt stimulerar CaHA-mikrosfärerna (Calcium Hydroxylapatite) i Radiesse hudens naturliga kollagensyntes. Tack vare den kollageninducerande effekten återfår huden sin ungdomliga densitet och elasticitet.

Radiesse Erbjuder

N

Omedelbar korrigering av moderata till svåra rynkor

N

Omedelbara lyft- och kontureringseffekter

N

Stimulerar produktionen av hudens naturliga kollagen

N

Långverkande förbättring av hudens kvalitet

N

Ett mjukt och naturligt resultat

N

Resultat som varar ett år eller längre för många patienter

N

En enkel och bekväm behandling

Skönhetsklinik - Radiesse

Radiesse CE-certifierades (EU:s standard för produktsäkerhet) år 2003, och godkändes år 2006 av den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA. Produkten har varit framgångsrik under mer än ett decennium, och har sålt hela sex miljoner sprutor globalt, vilket visar hur nöjda terapeuter och patienter är med Radiesse.

Behandling Med Radiesse

Radiesse kan användas för såväl enskilda behandlingsområden som full korrigering av hela ansiktet. Förutom den lyftande och konturerande effekten, uppnås även en uppenbar förbättring av hudens kvalitet.

Se resultaten av korrigeringsbehandling av hela ansiktet i galleriet nedan.

Med Radiesse kan man även göra kroppsbehandling för att förbättra hudkvaliten.

Radiesse - före efter bild
Skönhetsklinik - motverka slapp hud
Radiesse - före efter bild

Radiesse kan alltså även användas för separata områden i ansiktet, inklusive nasolabiala linjer, marionettlinjer, insjunkna kinder, käklinjer, underkäkar och händer. Se sådana resultat i galleriet nedan.

Skönhetsklinik - strama upp hud
Radiesse - före efter bild
Radiesse - före efter bild
Priser

Priser för Radiesse:

1.5 ml
5500 kr

3 ml
8900 kr

Kroppsbehandling:

Hals
fr. 5500 kr

Dekolletage
fr.5 500 kr

Händer

fr.5500 kr

Bröst
fr.12 995 kr

Rumpa
fr. 8 995 kr

Armar
fr.12 995 kr

Mage
fr. 8 895 kr

Lår
fr. 12 995 kr

Man kan kombinera med SkinPen för ett tillägg på 1500kr

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer