Microtoxin

Microtoxin är en behandling som jobbar på inflammatoriska tillstånd som acne och rosacea. Jobbar även på stora porer, minskar talgproduktionen samt ger lyster och jämn hudton.

Vanliga frågor

Hur fungerar deT?

Våra leg.sjuksköterskor, blandar en låg dos toxin med fuktfillers i en särskild behållare. På ovansidan av behållaren finns flera små och tunna 24k guldnålar och med hjälp av dem ”stämplas” huden och blandningen kommer ner i dermis. Finns ingen anledning att vara nervös för behandlingen, nålarna de är så tunna och små så de gör inte ont, toxin behandlingen når endast dermis och påverkar inte din mimik.

Detta skapar en jämn hudton, fantastisk lyster, slätar ut fina linjer, minskar porer och även talgproduktionen. Eftersom toxinet placeras i dermis har det en antiinflammatorisk effekt.

Om du vill få ännu bättre resultat kan du välja att även blanda in ditt eget PRP, detta innebär att vi tar ett blodprov som centrifugeras för att utvinna plasman som sedan blandas ner i behållaren. Vill du veta mer om PRP så läs på dess flik i menyn.

Efter behandlingen får du en lugnande läkande hyaluronsyramask och därefter kräm från iS Clinical som hjälper till med återställa hudens barriär samt ger en behaglig känsla.

Du lämnar kliniken med skimrande, fräsch och återfuktad hud!

Vad kostar det?

En behandling: 3995 kr
En behandling, ink PRP: 4500 kr

Köper du en kur på 4ggr så bjuder vi på den 4:de behandling

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer