Fördjupad komplikationskurs – går även som webbkurs

Våra kurser hålls på vår klinik på Västra Storgatan 41 i Kristianstad. För att säkerställa god kvalité och säkerhet har vi max 6st deltagare på våra gruppkurser.

Kursledare: Lisa Bolin, leg.sjuksköterska

 

Områden:

En fördjupad komplikationskurs gällande hyaluronsyrafillers, kollagenstimulerande fillers Radiesse och toxin för er som vill ha mer kött på benen när det kommer till att förebygga komplikationer samt hur ni behandlar dem om de skulle uppstå.

I de flesta utbildningar finns det en genomgång av de vanligaste komplikationerna lite och hur de åtgärdas. I denna fördjupade komplikationskurs djupdyker vi. Ni får behandlingsprotokollen utskrivna så ni kan ta dom med er hem och ha på kliniken som ett PM ifall det tråkiga inträffar. Vi vet att komplikationer kan drabba oss alla och ju fler kunder vi injicerar desto större risk att det ska drabba just dig.

Det är också viktigt att veta när man bör lämna vidare till specialister för att kunden ska få bästa möjliga hjälp i rätt tid.

Boka kurs

Vanliga frågor

Pris
  • 5 000kr ex moms (7 500kr ink moms) 

Kursplan

Teori ca 2,5h

Demonstration av en behandling med hyalase

Viktig information
  • Vi utbildar endast läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Yrkeslegitimation kontrolleras via Socialstyrelsen
  • Anmälningsavgift ställs ut vid anmälan och motsvarar 20% av kurskostnaden. Detta dras av på slutfakturan. När anmälningsavgiften är betald är ni garanterad plats på kursen
  • Privatkurs innebär att ni har möjlighet att skräddarsy er kurs gällande områden. Ni är den enda deltagaren vilket ger er fler modeller till praktisk träning samt kursledarens odelade uppmärksamhet.
  • Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Klarna och Medical Finans

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer