Hyalase

Hyalase är ett läkemedel som löser upp hyaluronsyra som är huvudbeståndsdelen i fillers. Om du skulle ångra dig eller gjort fillers hos någon annan som inte blev bra eller helt enkelt tröttnat så finns hjälp att få. På så sätt kan vi hjälpa dig återfå ditt naturliga utseende.

 

Innan planerad behandling utför vi alltid ett pricktest på underarmen för att se att det inte blir någon eventuell reaktion mot läkemedlet. Skulle man reagera har vi akutläkemedel för behandling av reaktionen.

Vanliga frågor

HUR GÅR det TILL?

Behandlingen tar bara några minuter och på endast några timmar efter injektionen bryter läkemedlet ner fillern, tar bort klumpar och inkapslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende.

Behandlingar med Hyalase är säkra, ger dig snabbt, naturligt resultat och kräver varken kirurgi, narkos eller sjukskrivning. Direkt efter kan du vara svullen och öm. De närmsta 24timmarna ska du undvika träning, bastu, alkohol samt peeling och eller massage på det området du fått behandling på.
Behandlingar med Hyalase utförs alltid av våra legitimerade sjuksköterskor, Lisa Bolin med estetisk specialistkompetens, Amanda och Linda.

Vad kostar det?

från 2 500 kr

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer