Fire & Ice

Fire & Ice är en intensiv och klinisk ansiktsbehandlingen har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen samt kan även förbättra hyperpigmentering och acne problematik. Behandlingen är djuprengörande och du får omedelbart en fantastisk lyster.

Nycklarna till denna fantastiska behandling är två resultatsinriktade masker.

FIRE: Den kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden genom dess potenta ingredienser såsom fruktsyror, extrakt, vitaminer och antioxidanter.

ICE: Den andra masken är den svalkande, lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque som innehåller hyaluronsyra, aloe vera samt med flera aktiva extrakt.

Utöver maskerna använder vi en särskild kombination av iS-clinicals serum och krämer. Det finns en anledning till varför denna behandling är så populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” eller “The Oscar Treatment”.

Pris: 1195 kr

Vanliga frågor

Vad Kostar Det?

Priset för en behandling är 1195 kr.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer